Visitors...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

!!! Μήνυμα προς τον Γιωργάκη... !!!

!!! Μήνυμα προς τον Γιωργάκη... !!!

Κύριε πρωθυπουργέ άκου πολύ καλά πως έχουν τα πράγματα.. Οι διαπραγματεύσεις πίσω από την πλάτη μας και η αναγγελία μέτρων τα οποία είναι απάνθρωπα δεν θα τα είχε ευχηθεί κανένας συναισθηματικός άνθρωπος.. Συνεπώς σε κατατάσσουμε αυτομάτως στην κατηγορία των ανθρώπων των δακτυλοδεικτούμενων (με την κακή έννοια), όπως επίσης και το υπόλοιπο επιτελείο σου.. Πάγκαλο, Παπακωνσταντίνου και λοιπών που τα ονόματα τους και μόνο μου φέρνουν εμετό…

Απέδειξες εσύ και η κυβέρνηση σου πως:

1)      Δεν ενδιαφέρεσαι για την νεολαία! το μέλλον των παιδιών (αλλοδαπών – ημεδαπών) ΤΑ ΟΠΟΙΑ αργότερα θα δουλεύουν σκληρά (από επιστήμονες μέχρι μπετατζήδες και λιμενεργάτες) για να ζεις όπως ζεις εσύ και οι υπόλοιποι που ορίζετε το μέλλον μας..
2)      Δεν ενδιαφέρεσαι για τους πρώην ψηφοφόρους σου που ήταν κυρίως άτομα 3ης ηλικίας σαν και σένα και τα υπόλοιπα πουρο-μυαλά μέσα στην βουλή. Ακόμα ακούμε ιστορίες από παππούδες για τα ονόματα τα σας… Πιστεύουν ότι είστε καλοί αυτοί οι άνθρωποι!!!
3)      Και τέλος για να πιάσουμε όλο το φάσμα που μπορεί να έχει η ανθρώπινη ζωή.. Δεν σέβεσαι αυτούς που δίνουν ψυχή, σώμα και αίμα για να ταΐσουν (ούτε καν να ζήσουν) τις οικογένειες τους αυτή τη στιγμή που γράφω και συμβαίνει αυτό το έκτρωμα, το οποίο προκάλεσες εσύ και οι συγκυβερνήτες σου ανεξαρτήτως χρώματος.

Κατά συνέπεια ένας ολόκληρος λαός (εκτός των προβάτων που ακόμα ψεκάζετε) σε «δείχνει»! Εσένα και τους ακολούθους σου.
Ντροπή σου από μένα σαν Άνθρωπος πρώτα, σαν Πολίτης μιας χώρας μετά και τέλος, σαν Μουσικός. Το επάγγελμα που θα ήθελα και θέλω να ακμάσει κάποτε σε αυτή τη χώρα..

Με τις χυδαιότητες σας κοντεύετε να κλείσετε όχι μόνο ιδρύματα Υγείας!! και Παιδείας!! αλλά και κάτι που οι Αρχαίοι Έλληνες θα έσκυβαν το κεφάλι ή θα αυτοκτονούσαν ακόμα, τους χώρους Τέχνης! Την καλλιέργεια του πνεύματος που φροντίσατε προ 10ετιών να εξαφανίσετε από την Ελλάδα. (Ας ελπίσουμε να μην κλείσετε το μόνο ΚΡΑΤΙΚΟ ωδείο που υπάρχει στην χώρα)!

Ο λόγος μου απέναντι σας είναι και θα είναι άσχημος όπως και της υπόλοιπης νεολαίας γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, δεν μας κερδίζετε. Ούτε με το χέρι σας μέσα στα πανεπιστήμια και τα σχολεία ακόμα, ούτε και στους εργασιακούς χώρους! Κοινώς αν δεν το έχεις καταλάβει κύριε πρωθυπουργέ σας πήραμε πρέφα.. Εσάς και το βρώμικο χρηματοπιστωτικό σας σύστημα που υπηρετείτε ως ΘΕΟ πλέον..

Ντρέπομαι, γιατί θα ευχόμουν να μην ήμουν ποτέ Γιός σου!!

Όταν εκπροσωπείς μία χώρα ολόκληρη ΑΚΟΥΣ… μικρή μαριονέτα..!!! ΑΚΟΥΣ τον λαό σου που αυτή την στιγμή αν τον εκνευρίσεις λίγο ακόμα θα μπει σύσσωμος από την πλατεία συντάγματος στη βουλή και θα χυθεί ΑΙΜΑ…

Αυτό που δεν κάνεις και έχει χαθεί τελείως πλέον από το Ελληνικό πνεύμα και τον άνθρωπο γενικά όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, είναι να παραδεχτείς τα λάθη σου… Με βαριά καρδιά, ΙΣΩΣ και να σε συγχωρέσουμε.. αλλά είμαι σιγουρότατος ότι εσύ και οι προηγούμενες οικογένειες έχετε διαπράξει πολύ βάρβαρα και απάνθρωπα εγκλήματα εις βάρος μας ώστε να τα αναγγείλετε την παραδοχή τους..

Ελπίζω κάποτε αυτά που γράφω να ακουστούν! Τα εννοώ όπως και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου! Ανθρώπων που υποτιμήσατε τόσο πολύ…

Ντροπή σας κύριε Παπανδρέου.
Ντροπή σου Γιώργο, σαν Άνθρωπος δυστυχώς απέτυχες…  

Υ.Γ. λάθη στον λόγο μου οφείλονται στο υπέροχο σύστημα παιδείας το οποίο φροντίζει να εκπαιδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νέους!...

Υ.Γ. 2 Ο πληθυντικός που μπαίνει κάποιες φορές δεν είναι ευγενείας απλώς αναφέρεται σε όλο το επιτελείο του Προθυπουργού!


Υ.Γ. 3 Αν δεν μπορείς να παραδεχτείς τα λάθη σου, σε παρακαλώ, πάρε το ελικόπτερο που πληρώνουμε ήδη και φύγε μην σε ξαναδούμε σε παρακαλώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: